Pentru inghetata aromata de portocale se da pe razatoare cu tot cu coaja o portocala si se freaca cu 10 linguri de zahar pudra.
Pentru inghetata aromata de portocale se da pe razatoare cu tot cu coaja o portocala si se freaca cu 10 linguri de zahar pudra, pana se topeste, apoi se adauga 4-5 linguri de smantana si 250 g frisca, apoi se da la inghetat.
Inghetata aromata de portocale este un desert delicios, se serveste dupa ce a stat la frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii