Inghetata asortata

Este tare buna pe timp de vara! Si se poate servi alaturi de piscoturi si fructe proaspete!

Portii
4
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Inghetata asortata

Ingrediente

  • 250 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 piersici din compot
  • zahar pudra dupa gust
  • 150 g zmeura
  • 400 g Iaurt gras
  • 3-4 lg miere

Mod de preparare

Intr-un bol se mixeaza mascarponele cu frisca lichida zi zaharul pudra pana se obtine o consistenta mai groasa. Se adauga apoi piersicile date prin blender. Se amestea apoi se toarna intr-o cutie. Se da la congelator pentru minim 3 ore, in acest timp amestecandu-se de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata. Zmeura se pune la congelator, apoi se scoate si se pune intr-un blender impreuna cu iaurtul si mierea de albine. Se blenduiesc bine pana se obtine o consistenta cremoasa. Se pune intr-o cutie si se da la congelator pentru minim 3 ore, in acest timp amestecandu-se de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata. Se scoate inghetata de la congelator inainte cu o jumatate de ora de a fi servita. Cu ajutorul lingurii speciale se formeaza globuri de inghetata care se aseaza intr-o cupa, alaturi de piscoturi si zmeura proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori