Se taie pepenele in jumatati, se scot semintele, iar miezul se taie in felii subtiri. Se pun intr-un castron si se pudreaza cu zahar vanilat. Din galb
Se taie pepenele in jumatati, se scot semintele, iar miezul se taie in felii subtiri. Se pun intr-un castron si se pudreaza cu zahar vanilat. Din galbenusuri, zahar si lapte, se face o compozitie, care se fierbe la bain-marie, pina incepe sa se ingroase. Se da vasul la o parte si se lasa compozitia sa se raceasca. Se adauga apoi coniacul, miezul de pepene trecut prin sita (plus siropul lasat). Se pune compozitia in forme si se da la congelator sa inghete.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii