Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda. Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o fa
Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda.
Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o farfurie uda.
Dupa racire, se piseaza. Caramelul pisat si fructele confiate, taiate cubulete, se inglobeaza in frisca.
Se umple o forma pentru congelator cu crema de inghetata si se lasa 2 ore la congelat.
Alte dulciuri recomandate
prajitura cu visine
Dulceata visine
Tarta cu visine
Sirop de coazace

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii