Inghetata caramel

Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda. Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o fa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g frisca
  • 60 g zahar
  • 100 g fructe confiate
  • 100 g migdale
  • 100 g zahar
  • caramel

Mod de preparare

Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda.

Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o farfurie uda.

Dupa racire, se piseaza. Caramelul pisat si fructele confiate, taiate cubulete, se inglobeaza in frisca.

Se umple o forma pentru congelator cu crema de inghetata si se lasa 2 ore la congelat.
Alte dulciuri recomandate

prajitura cu visine

Dulceata visine

Tarta cu visine

Sirop de coazace

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci