Inghetata cu aroma de cafea este o reteta delicioasa de inghetata de casa perfecta pentru iubitorii de cafea.
Galbenusurile cu zaharul se freaca bine pana cand se fac o crema alba si spumoasa.Peste galbenusuri se pune laptele fierbinte si se mesteca. Se pune iar pe foc si se mai fierbe pana cand se mai ingroasa.
Se ia de pe foc si se raceste. Se adauga si esenta de cafea.
Se pune vasul in congelator. Dupa 40-50 min se scoate si se amesteca bine pentru a se sparge toate cristalele de gheata formate.
Se repeta aceasta operatie de 3 ori cam la acelasi interval de timp.
Se mai lasa apoi cel putin 2 ore dupa care se poateservi.
Se pun 2-3 cupe de inghetata intr-o cupa si eu am servit cu vafe cu ciocolata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii