Inghetata cu aroma de cafea este o reteta delicioasa de inghetata de casa perfecta pentru iubitorii de cafea.
Galbenusurile cu zaharul se freaca bine pana cand se fac o crema alba si spumoasa.Peste galbenusuri se pune laptele fierbinte si se mesteca. Se pune iar pe foc si se mai fierbe pana cand se mai ingroasa.
Se ia de pe foc si se raceste. Se adauga si esenta de cafea.
Se pune vasul in congelator. Dupa 40-50 min se scoate si se amesteca bine pentru a se sparge toate cristalele de gheata formate.
Se repeta aceasta operatie de 3 ori cam la acelasi interval de timp.
Se mai lasa apoi cel putin 2 ore dupa care se poateservi.
Se pun 2-3 cupe de inghetata intr-o cupa si eu am servit cu vafe cu ciocolata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii