Inghetata cu cacao

1. Freci galbenusurile cu zaharul, laptele praf si cacaua cernuta. Adaugi apa putin cate putin, apoi fierbi compozitia pe foc mic pana se ingroasa, a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri lapte praf
  • 200 g zahar
  • 250 ml apa
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

1. Freci galbenusurile cu zaharul, laptele praf si cacaua cernuta. Adaugi apa putin cate putin, apoi fierbi compozitia pe foc mic pana se ingroasa, amestecand mereu.

2. Bati albusurile spuma, le adaugi in compozitia de cacao racita si omogenizezi. Dai apoi inghetata la congelator. Dupa 4 ore o rastorni pe o farfurie si o decorezi cu frisca si ciocolata rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci