Inghetata cu caise

Se spala fructele, se scot simburii si se pun la fiert cu apa cit sa le acopere pe jumatate. Dupa 15 minute de fierbere, se paseaza fructele, se combi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g caise
  • 200 g brinza de vaci
  • 180 g zahar
  • 200 g frisca
  • 1 paharel cu lichior
  • vanilie sau zahar vanilat

Mod de preparare

Se spala fructele, se scot simburii si se pun la fiert cu apa cit sa le acopere pe jumatate. Dupa 15 minute de fierbere, se paseaza fructele, se combina cu zaharul, vanilia, lichiorul si brinza de vaci. Se omogenizeaza bine compozitia si cind aceasta este complet rece, se pune frisca si se aseaza in tavite speciale care se pun apoi in congelator.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori