Retete dietetice
Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte.
Se mixeaza frisca lichida pret de cateva minute, cam cat sa devina o crema densa. Se mixeaza 3/4 din cantitatea de cirese impreuna cu esenta de rom si peste ciresele mixate se adauga frisca, se omogenizeaza compozitia cu o spatula, de sus in jos, pana la omogenizarea completa si se da bolul la congelator pentru circa doua ore.
Se scoate bolul si se amesteca compozitia pentru a nu se forma aschii de gheata. Se amesteca din cand in cand, pana la inghetarea completa.
Se serveste alaturi de ciresele ramase cu putin sirop de la cirese.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanPunch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut
Punch cu soc si ginSe amesteca toate ingredientele, pina se dizolva zaharul. La sfirsit se adauga usturoiul zdrobit foarte fin. Este mai bun...
Sos de sana cu mustarPentru retete dietetice! E prima data cand am incercat reteta si mi-a placut! Cred ca merita incercata !
Furnici in copacPlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mere Andra Mihail ne invită la gogoși rapide cu lingura. Cea mai simplă și mai rapidă rețete de gogoși, fără...
Gogoși cu lingura - Rețeta rapidă și ușoarăDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii