Inghetata cu menta si toping de capsuni este delicioasa si potrivita pentru zilele calde de vara. sa nu mai vorbim cat e de delicioasa.
Frecam galbenusurile spuma cu zaharul, turnam putin cate putin laptele si siropul de ments si punem la foc amestecand bine pana se ingroasa. Lasam compozitia sa se raceasca, dupa care adaugam frisca batuta.
Asezam intr-un bol de plastic inghetata la congelator si o mai scoatem la interval de o ora sa o mixam pentru a nu se face ace de gheata. Daca doriti se poate transfera intr-o alta forma, dorita de dumneavoastra.
Inainte sa servim inghetata de menta o dichisim cu dulceata de capsuni.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPieptul de pui umplut este o mancare de care nu te plictisesti, deoarece de fiecare data, se poate gati cu ingrediente...
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii