1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu. 3.
1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu.
3. Se pune vasul la bain-marie, la foc potrivit. Se amesteca tot timpul in vas. Compozitia nu trebuie sa fiarba!
4. Compozitia trebuie sa stea pe foc pana cand se ingroasa.
5. Se ia vasul de pe foc, si se lasa compozitia la racit. Se amesteca din cand in cand.
6. Cand compozitia este rece se adauga frisca, esenta de vanilie, romul, coniacul si nucsoara.
7. Se amesteca bine si se pune la congelat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...
Drob umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii