1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu. 3.
1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu.
3. Se pune vasul la bain-marie, la foc potrivit. Se amesteca tot timpul in vas. Compozitia nu trebuie sa fiarba!
4. Compozitia trebuie sa stea pe foc pana cand se ingroasa.
5. Se ia vasul de pe foc, si se lasa compozitia la racit. Se amesteca din cand in cand.
6. Cand compozitia este rece se adauga frisca, esenta de vanilie, romul, coniacul si nucsoara.
7. Se amesteca bine si se pune la congelat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii