Se pun galbenusurile impreuna cu ouale intregi, zaharul, laptele intr-un vas, la fiert in bain-marie. Se amesteca compozitia pana cand incepe se fiar
Se pun galbenusurile impreuna cu ouale intregi, zaharul, laptele intr-un vas, la fiert in bain-marie. Se amesteca compozitia pana cand incepe se fiarba, apoi se ia de pe aburi si se pune intr-un vas cu apa rece si se amesteca continuu pana se raceste. Separat, se pun alunele la prajit, se freaca in maini, apoi se sfarama fin si se adauga in compozitia racita. Se mai adauga zaharul ars, frisca nebatuta, zaharul vanilat si dupa ce se amesteca usor se toarna in cupe, care se dau apoi la rece.
Se serveste dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Tort diplomat Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii