Se separa albusurile si se bat spuma. Se adauga zaharul tos si o jumatate de lingurita de esenta de rom, sau o lingura de rom. Se bate spuma pana can
Se separa albusurile si se bat spuma. Se adauga zaharul tos si o jumatate de lingurita de esenta de rom, sau o lingura de rom. Se bate spuma pana cand se face ca zapada, dupa care se introduce la frigider. Se dizolva cacaua si zaharul vanilat intr-un sfert de cana de apa fiarta si se lasa pana se raceste acest lichid, apoi se da la frigider. Dupa vreo doua ore, se scot si se amesteca astfel: se rastoarna intr-un vas mai intai spuma din albusuri, apoi frisca si la urma, cacaua dizolvata. Se amesteca bine cu telul pana cand se omogenizeaza, apoi se pune in cupe, iar acestea se pun la congelator pana in momentul servirii.
Alte retete dulciuri recomandate
Inghetata cu capsuni
Inghetata de zmeura
Galuste cu prune
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii