Inghetata de cacao

Se amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se lasa sa se ingroase dupa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 jumatate pahar lapte
  • 2 linguri cacao
  • 400 gr frisca

Mod de preparare

Se amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se lasa sa se ingroase dupa care se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se adauga frisca. Compozitia rezultata se toarna in forme si se pune la congelator.


Se serveste inghetata dupa ce s-a intarit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Ciocolata de casa Turta dulce

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci