Se fierbe intr-un vas laptele cu nesul. Se freaca zaharul cu galbenusurile puse pe rand. Se toarna peste galbenusuri laptele, cate putin, se amestec
Se fierbe intr-un vas laptele cu nesul.
Se freaca zaharul cu galbenusurile puse pe rand.
Se toarna peste galbenusuri laptele, cate putin, se amesteca si se fierbe pana se ingroasa.
Se raceste.
Se pune in forma si se introduce in congelator
Alte retete recomandate
Tarta cu mere
Compot mere
Socata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii