Inghetata de caise

Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca. Se freaca bine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg caise foarte coapte
  • 500 g frisca
  • 250 g zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare

Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca.

Se freaca bine amestecul pana se obtine o crema consistenta.

Se pune crema de inghetata intr-o forma si se da la congelator.
Inainte de a servi, se tine forma cateva minute in frigider si apoi se rastoarna pe o farfurie.

Alte retete recomandate

Tort tiramisu

Prajitura cu visine

Spuma capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci