Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca. Se freaca bine
Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca.
Se freaca bine amestecul pana se obtine o crema consistenta.
Se pune crema de inghetata intr-o forma si se da la congelator.
Inainte de a servi, se tine forma cateva minute in frigider si apoi se rastoarna pe o farfurie.
Alte retete recomandate
Tort tiramisu
Prajitura cu visine
Spuma capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii