Inghetata de caise

Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, es

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l apa
  • 1 albus
  • 500 gr caise
  • 500 gr zahar
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • esenta de migdale

Mod de preparare

Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, esenta de migdale, albusul de oua batut si se amesteca totul bine.


Se toarna in cupe si se tine la congelator pana la servire.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu visine Prajitura snikers Prajitura cu gem

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci