Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, es
Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, esenta de migdale, albusul de oua batut si se amesteca totul bine.
Se toarna in cupe si se tine la congelator pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Prajitura snikers Prajitura cu gem
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii