Se spala capsunile, se indeparteaza coditele si se zdrobesc cu sapte linguri de zahar. Se trece acest piure prin sita si pasta obtinuta se omogenizea
Se spala capsunile, se indeparteaza coditele si se zdrobesc cu sapte linguri de zahar. Se trece acest piure prin sita si pasta obtinuta se omogenizeaza cu iaurtul cu bucatele de fructe exotice. Se bate frisca spuma cu zaharul vanilat si se incorporeaza cu amestecul de fructe si iaurt. Se pune compozitia intr-un bol sau in mai multe forme si se tine la congelator, sa se intareasca.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Inghetata cu capsuni
Inghetata de zmeura
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii