Se spala capsunile, se indeparteaza coditele si se zdrobesc cu sapte linguri de zahar. Se trece acest piure prin sita si pasta obtinuta se omogenizea
Se spala capsunile, se indeparteaza coditele si se zdrobesc cu sapte linguri de zahar. Se trece acest piure prin sita si pasta obtinuta se omogenizeaza cu iaurtul cu bucatele de fructe exotice. Se bate frisca spuma cu zaharul vanilat si se incorporeaza cu amestecul de fructe si iaurt. Se pune compozitia intr-un bol sau in mai multe forme si se tine la congelator, sa se intareasca.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Inghetata cu capsuni
Inghetata de zmeura
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii