Se cerne cacaua, se dizolva in doua linguri de apa rece amestecand fara intrerupere, dupa care se pune in lapte si se fierbe pe foc mic, impreuna cu z
Se cerne cacaua, se dizolva in doua linguri de apa rece amestecand fara intrerupere, dupa care se pune in lapte si se fierbe pe foc mic, impreuna cu zaharul tos. Se raceste amestecul si se adauga vanilia si ouale batute spuma si puse pe rand. Amestecul se omogenizeaza, apoi se pune vasul pe foc mic si se fierbe amestecand fara intrerupere. Cand crema arata ca o smantana groasa, se trage vasul de pe foc, se rastoarna compozitia in forme speciale de inghetata si se introduc in congelator pentru doua ore.
Alte retete:
Tarta cu zmeura si branza dulce
Prajitura cu caise
Lapte de pasare
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm descoperit aceasta reteta la Liana! Am vazut-o si de la prima privire m-a atras, am zis ca trebuie sa o incerc!...
Pui basquise
Comentarii