Inghetata de ciocolata este preferata mea :). O inghetata de casa de care nu ma pot satura, care e mereu in congelator pe timp de vara.
Am incalzit laptele, am aruncat in el cind era cald ciocolata bucatele si am amestecat bine (cred ca data viitoare maresc cantitatea de ciocolata, o sa pun cel putin 250 de gr daca nu 300)
Intre timp in robot am batut spuma zaharul cu galbenusurile si cind erau gata am adaugat amestecul de lapte.
Am pus pe foc mic si am amestecat pina s-a umflat, apoi am adaugat glucoza. Apoi am pus inghetata in masina si am lasat-o sa-si faca treaba.
Daca nu aveti masina de inghetata trebuie sa amestecati o data la 30 de minute cu o furculita ca sa spargeti cristalele care se formeaza.
Serviti inghetata de ciocolata in cupe, alaturi de fructe, siropuri sau alte tipuri de inghetata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii