Se taie marunt fructele confiate impreuna cu cojile de portocale confiate, se amesteca cu putin sirop de la fructele confiate, se adauga romul sau li
Se taie marunt fructele confiate impreuna cu cojile de portocale confiate, se amesteca cu putin sirop de la fructele confiate, se adauga romul sau lichiorul si se lasa sa macereze cateva ore. Se pune inghetata de ciocolata in cupe, iar deasupra se pun fructele confiate impreuna cu siropul rezultat din macerare.
Se serveste inghetata decorata cu frisca batuta cu zaharul si se garniseste cu coji de portocale confiate, maruntite.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Prajitura snikers Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii