Se pune zaharul in lapte si se fierbe amestecul pe foc mic pana cand zaharul s-a dizolvat complet. Se raceste compozitia un sfert de ora, se parfum
Se pune zaharul in lapte si se fierbe amestecul pe foc mic pana cand zaharul s-a dizolvat complet. Se raceste compozitia un sfert de ora, se parfumeaza cu doua linguri de rom si se adauga ouale batute spuma, amestecand fara intrerupere ca sa nu se coaguleze, se pune imediat pe foc mic si se fierbe pana la ingrosare. Cand amestecul s-a racit, se strecoara prin tifon, se amesteca cu doua-trei linguri de colorant alimentar de fistic, se toarna in forme speciale si se tine in congelator doua ore. Cand se serveste, inghetata trebuie sa nu aiba particule de gheata in compozitie.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu nuca
Tarta cu mere
Turta dulce
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniSe spala fructele, se curata de codite si se pun intr-un vas mare de sticla acoperite cu zahar. O lingura de zahar se freaca...
Vin de visineEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si cireseO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu