Se freaca bine zaharul cu zeama de fructe limpezita (zeama de zmeura, fragi etc.). Cand zaharul s-a topit complet, se adauga incet laptele nefiet. Se
Se freaca bine zaharul cu zeama de fructe limpezita (zeama de zmeura, fragi etc.). Cand zaharul s-a topit complet, se adauga incet laptele nefiet. Se mai freaca, se toarna in forme si se baga la congelator.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaPrunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie. 1/3 din...
Compot de prune in otetSe curata lamaia de coaja, apoi se taie marunt si se piseaza cu zaharul. Se introduce apoi in vasul cu ceai fierbinte, se...
Punch de lamaieUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiDobry den....Buna Ziua Astazi 28 Octombrie este Ziua Naţională a Cehiei. si va propun o reteta traditionala ceha :...
Briose cehe - Koláčky - KolachesIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii