Inghetata de fructe made by Jamila Cuisine

• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa• puneti capacul

Portii
8
Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru lapte de migdale
  • migdale inmuitate in apa - 150g
  • apa - 1 litru
  • Pentru inghetata de visine
  • banana congelata - 70g
  • visine congelate - 150g
  • lapte de migdale - 50ml
  • miere - 1 lingura
  • Pentru inghetata de kiwi
  • banana congelata - 70g
  • kiwi congelat - 150g
  • lapte de migdale - 50ml
  • miere - 1 lingura
  • Pentru inghetata de caise si piersici
  • banana congelata - 70g
  • caise si piersici - 200g
  • lapte de migdale - 50ml

Mod de preparare

• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa
• puneti capacul si porniti blenderul, mai intai pe treapta 1 de viteza pentru aproximativ 30 de secunde
• mariti viteza la treapta 2 si mixati 30 de secunde, iar apoi la treapta 3 pentru inca 20-30 de secunde
• strecurati laptele de migdale printr-o sita
• puneti visinele congelate in blenderul performant Oster Reversible, adaugati banana congelata, laptele de migdale si mierea
• puneti capacul si mixati pentru 30 de secunde folosind functia reversibila a blenderului
• transferati amestecul format intr-un bol si puneti-l la congelator
• puneti bucatile de kiwi in blender, banana congelata, laptele de migdale si mierea si mixati la treapta 1 de viteza, apoi treapta 2, iar la final treapta 3
• transferati amestecul format intr-un bol si puneti-l la congelator
• procedati in acelasi mod si pentru inghetata de caise si piersici
• puneti pe rand cate un strat din fiecare aroma in forme pentru inghetata
• lasati la congelator pentru aproximativ 2 ore.
Pentru reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/inghetata-de-fructe-facuta-la-blenderul-oster/ 

Savurati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide