Inghetata de iaurt cu fistic

Se pun zaharul si fisticul in robotul de bucatarie si se amesteca pana se obtin bucati fine. Se pune iaurtul intr-un bol generos, apoi se adauga amest

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • l00 g zahar tos
  • l00 g boabe de fistic (cumparati-le fara coaja
  • de la raionul de produse bio sau de la patiserie)
  • 500g iaurt grecesc
  • cu cel mai ridicat continut de grasime
  • minus 85g pe care le veti folosi la

Mod de preparare

Se pun zaharul si fisticul in robotul de bucatarie si se amesteca pana se obtin bucati fine. Se pune iaurtul intr-un bol generos, apoi se adauga amestecul din mixer. Intr-o prima etapa va parea gros, dar acordati-i aprox. 5 minute, amestecand din cand in cand in el, pana ce zaharul

se topeste iar amestecul se subtiaza.

Se rastoarna intr-un recipient si se lasa cel putin 6 ore sau peste noapte in congelator.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci