Se pun zaharul si fisticul in robotul de bucatarie si se amesteca pana se obtin bucati fine. Se pune iaurtul intr-un bol generos, apoi se adauga amest
Se pun zaharul si fisticul in robotul de bucatarie si se amesteca pana se obtin bucati fine. Se pune iaurtul intr-un bol generos, apoi se adauga amestecul din mixer. Intr-o prima etapa va parea gros, dar acordati-i aprox. 5 minute, amestecand din cand in cand in el, pana ce zaharul
se topeste iar amestecul se subtiaza.
Se rastoarna intr-un recipient si se lasa cel putin 6 ore sau peste noapte in congelator.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii