Pentru inghetata de mure si capsuni murele se paseaza in blender cu zaharul, apoi se amesteca bine cu frisca vegetala, batuta in prealabil.
Pentru inghetata de mure si capsuni murele se paseaza in blender cu zaharul, apoi se amesteca bine cu frisca vegetala, batuta in prealabil.
Capsunele se zdrobesc cu o furculita.
In pahare de unica folosinta se pune un strat de piure de capsuni, apoi unul de mure si la final inca unul de piure. Se dau la congelator pentru cateva ore, apoi se scot din pahare si se servesc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii