Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul intr-un vas pana cand devin spuma. Se toarna putin cate putin laptele, se amesteca, apoi se pune zaharul
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul intr-un vas pana cand devin spuma. Se toarna putin cate putin laptele, se amesteca, apoi se pune zaharul vanilat si se asaza vasul pe foc. Se amesteca cu o lingura pana cand se ingroasa compozitia. Vasul se ia de pe foc si se introduc nucile pralinate si pisate, dar se amesteca tot timpul pana se raceste, apoi se pune compozitia intr-o forma si se asaza in congelator.
Se serveste inghetata ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajituri simple Prajitura snikers
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii