Se rade coaja galbena de portocala si impreuna cu miezul maruntit si zaharul se amesteca bine. Se adauga apa, sarea de lamaie, sofranul si se amestec
Se rade coaja galbena de portocala si impreuna cu miezul maruntit si zaharul se amesteca bine. Se adauga apa, sarea de lamaie, sofranul si se amesteca bine. Se trece prin sita fina, apoi se adauga cojile de portocale confiate tocate marunt.
Se tine la congelator pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Lapte de pasare Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii