Inghetata este cel mai consumat desert pe timp de vara. Sunt numeroase arome pe care le poti incerca, iar una dintre ele este cea de portocale
Ouale se bat intr-un vas impreuna cu zaharul pana ce devin spuma. Sucul de la portocale se toarna peste ouale batute, iar vasul se pune pe foc mic. Se amesteca compozitia pana se ingroasa si se ia apoi de pe foc. Se lasa la racit dupa care se amesteca cu frisca si se pune in congelator.
Inghetata cu portocale se serveste dupa ce s-a intarit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii