Se spala, se curata de codite, apoi se piseaza impreuna cu samburii. Se amesteca apoi cu zaharul dizolvat, cu apa si se strecoara pasand lichidul. S
Se spala, se curata de codite, apoi se piseaza impreuna cu samburii. Se amesteca apoi cu zaharul dizolvat, cu apa si se strecoara pasand lichidul. Se adauga sarea de lamaie, zeamilul, in prealabil dizolvate in apa calda.
La urma se adauga frisca, se amesteca bine si se introduce in cupe care se tin la congelator. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Lapte de pasare Prajitura snikers
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii