Intr-un castron, se bat bine ouale cu telul si, dupa ce sint bine batute, se adauga zaharul combinat cu faina, apoi se toarna cite putin lapte caldut.
Intr-un castron, se bat bine ouale cu telul si, dupa ce sint bine batute, se adauga zaharul combinat cu faina, apoi se toarna cite putin lapte caldut. Se amesteca continuu, asezind castronul la bain-marie, la foc mic, pina cind amestecul se ingroasa. Se inchide focul. Cind compozitia s-a racit, se combina cu zmeura zdrobita, se pune in forme si se da la congelator sa inghete bine. Se pot folosi si alte fructe (piersici, caise).
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtO reteta combinata pe care am luat-o partial de pe net, partial adaptata imprejurarilor. De exemplu, am adaugat faina pentru...
Chifle cu iaurt grecesc si lapteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii