Inghetata de zmeura

Intr-un castron, se bat bine ouale cu telul si, dupa ce sint bine batute, se adauga zaharul combinat cu faina, apoi se toarna cite putin lapte caldut.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pahare de lapte
  • 3 oua
  • un pahar cu zahar tos
  • o lingura cu faina
  • 2 pahare de zmeura pasata

Mod de preparare

Intr-un castron, se bat bine ouale cu telul si, dupa ce sint bine batute, se adauga zaharul combinat cu faina, apoi se toarna cite putin lapte caldut. Se amesteca continuu, asezind castronul la bain-marie, la foc mic, pina cind amestecul se ingroasa. Se inchide focul. Cind compozitia s-a racit, se combina cu zmeura zdrobita, se pune in forme si se da la congelator sa inghete bine. Se pot folosi si alte fructe (piersici, caise).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci