Fructele se spala, se desfac in doua si se acopera cu zahar pudra. Se pune amestecul intr-un vas mare si se bate cu telul pana la completa omogenizare
Fructele se spala, se desfac in doua si se acopera cu zahar pudra. Se pune amestecul intr-un vas mare si se bate cu telul pana la completa omogenizare. Peste amestec se adauga frisca, se bate inca 5 minute cu telul si se pune amestecul obtinut in forme speciale care se introduc in congelator pentru doua ore.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Tiramisu
Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii