Pentru inghetata delicioasa de vanilie se freaca ouale cu zaharul. Se pune sa fiarba laptele si cand clocoteste, se adauga vanilia. Se da la o parte, se acopera.
Pentru inghetata delicioasa de vanilie se freaca ouale cu zaharul. Se pune sa fiarba laptele si cand clocoteste, se adauga vanilia. Se da la o parte, se acopera si se lasa asa un sfert de ora. Se toarna laptele incet peste oua, amestecand continuu. Se strecoara pnntr-o sita deasa. Se pune cratita cu compozitia pe foc potrivit, amestecand pana se ingroasa, astfel incat scotand lingura, pe ea sa ramana un strat subtire de crema. Se da la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, se toarna in serbetiera si se ingheata. Dupa dorinta, cind este aproape gata, se adauga 2 — 3 linguri de frisca batuta, si se mai invarteste pana se intareste complet.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii