Inghetata etajata

Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma sminti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Primul etaj: 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri smintina proaspata
  • 2 lingurite cacao; Al doilea etaj: identic cu primul
  • dar cu aroma de vanilie (2 pliculete zahar vanilat); Al treilea etaj: identic cu celelalte doua
  • dar cu aroma de nes (2 lingurite)

Mod de preparare

Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma smintina si aroma. Se toarna intr-o forma compozitia la congelator si se lasa 2 ore sa inghete. Se continua cu etajul al doilea de vanilie la fel, dindu-se deasemenea la congelator, apoi cu cel de-al treilea etaj. Cind sint toate cele trei etaje inghetate se servesc taiate ca feliile de tort.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci