Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma sminti
Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma smintina si aroma. Se toarna intr-o forma compozitia la congelator si se lasa 2 ore sa inghete. Se continua cu etajul al doilea de vanilie la fel, dindu-se deasemenea la congelator, apoi cu cel de-al treilea etaj. Cind sint toate cele trei etaje inghetate se servesc taiate ca feliile de tort.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii