Iubesc inghetata! Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi ( bunica le spunea "rapati"), miezul portocaliu, zemos si aromat. Iar caldura de afara m-a facut sa ma gandesc la ...inghetata. Si un secret: imi place si ciocolata neagra...
Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol/ intr-o tava la congelator pana cand se intareste ( cca 45 minute).
Pui miezul in robot impreuna cu mierea si mixezi pana cand obtii o crema fina si delicioasa.
Servesti totul imediat, cu ciocolata rasa deasupra, frunzulita de menta si rotocoale de pepene proaspat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii