Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din fiecare se intinde o foaie rotunda si s
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din fiecare se intinde o foaie rotunda si se taie mai multe fasii. Se amesteca intr-un castron 2/3 dintr-un borcan de dulceata si 100 gr. nuca macinata. Se pune cu lingurita cate putina umplutura pe fiecare triunghi. Se ruleaza de la partea lata spre varf. Se pregateste o tava cu hartie de copt si se pun cornuletele in tava, se coc 20-25 min la 185 grade.
Se servesc asa simple sau pudrate cu zahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligasimplu,rapid si extrem de bun alaturi de o cafea sau o cana de lapte...
Prajitura pufoasa cu cireseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii