Din 1/3 parti osanza, faina, oua, sare, vin se face o coca mai moale. Se framanta bine si se intinde o foaie de grosimea unui deget. Osanza ramasa s
Din 1/3 parti osanza, faina, oua, sare, vin se face o coca mai moale. Se framanta bine si se intinde o foaie de grosimea unui deget.
Osanza ramasa se imparte in patru parti si se pune la rece.
Se unge foaia de coca cu o parte din osanza si se impatureste din exterior spre interior. Se lasa la rece 60 min.
Se repeta operatia de 4 ori.
In final, se intinde foaia de grosimea degetului si se taie in forme dreptunghiulare cu un cutit incins. Se umple cu bucati de rahat (sau altceva) si se da la cuptor la foc iute. Dupa ce este coapta se pune zahar pudra (ele fiind calde) si se aseaza pe platou.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii