Se unge o tava cu ulei, se asaza 3-4 rinduri de foi de placinta, fiecare unse cu ulei, apoi peste ele se presara nuci curatate si pisate, amestecate c
Se unge o tava cu ulei, se asaza 3-4 rinduri de foi de placinta, fiecare unse cu ulei, apoi peste ele se presara nuci curatate si pisate, amestecate cu 100 gr. zahar. Se acopera cu restul de foi unse fiecare, ca si primele si apoi se taie cu un cutit uns cu ulei fierbinte. Dupa ce baclavaua s-a rumenit, se opareste cu sirop fierbinte preparat din 400 gr. zahar, vanilie si 2 pahare apa.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii