Macinam semintele si le amestecam cu fructoza si untul pana cand totul devine o pasta. Se pune compozitia intr-un vas de yena si folie alimetara (mari
Macinam semintele si le amestecam cu fructoza si untul pana cand totul devine o pasta. Se pune compozitia intr-un vas de yena si folie alimetara (marimea acestuia depinde de grosimea pe care doriti sa o dati batonului). Se da la frigider 2 ore.
Se poate servi la micul-dejun
Alte dulciuri recomandate
Placinta cu mere
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii