Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp de 5 minute si apoi se p
Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp de 5 minute si apoi se pune pe baie de aburi si se bate in continuare pana cand rezulta o compozitie consistenta. Se pun mici gramajoare din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie alba, cu ajutorul unui cornet sau cu o lingurita. Se lasa intre gramajoare un spatiu de 1 cm. Se introduce tava in cuptorul incins, fara foc si se lasa tava pana la racirea cuptorului.
Se servesc bezelele dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii