Bezele cu frisca si crema de ciocolata

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cupto

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 100 gr ciocolata
  • 500 gr crema de cacao
  • 150 gr miez de nuca

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc mic si se lasa la copt cu usa intredeschisa. Bezelele astfel formate, se umplu cu crema de cacao, in care s-a amestecat ciocolata, topita in bain-marie si nuca prajita si zdrobita. Se unesc doua cate doua bezelele si se orneaza cu frisca batuta si ciocolata rasa.


Se servesc imediat.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu Prajitura snikers Lapte de pasare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc