Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cupto
Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc mic si se lasa la copt cu usa intredeschisa. Bezelele astfel formate, se umplu cu crema de cacao, in care s-a amestecat ciocolata, topita in bain-marie si nuca prajita si zdrobita. Se unesc doua cate doua bezelele si se orneaza cu frisca batuta si ciocolata rasa.
Se servesc imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajitura snikers Lapte de pasare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Aveam 3 copanele in frigider si m-am gandit sa fac o ciorbita de pui cu legume. A iesit o bunatate. #gatescpentruocarte
Ciorba de pui cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii