Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cupto
Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc mic si se lasa la copt cu usa intredeschisa. Bezelele astfel formate, se umplu cu crema de cacao, in care s-a amestecat ciocolata, topita in bain-marie si nuca prajita si zdrobita. Se unesc doua cate doua bezelele si se orneaza cu frisca batuta si ciocolata rasa.
Se servesc imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajitura snikers Lapte de pasare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryTortul a fost facut cadou si din pacate nu am poza cu sectiunea, dar promit ca o sa mai fac si atunci am sa revin cu poze. A...
Tort cu ciocolata, banane si capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii