Albusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata consistenta. Se adauga apoi zaharul vanilat, s
Albusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata consistenta. Se adauga apoi zaharul vanilat, sare, nuca macinata si se amesteca totul usor. Se pun mici gramajoare cu o lingurita, intr-o tava cu unt si tapetata cu hartie gresata. Tava se introduce in cuptorul incins, la foc mic. Nu se deschide cuptorul timp de 5 minute.
Se servesc bezelele dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Prajitura snikers
Ciocolata de casa
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryTortul a fost facut cadou si din pacate nu am poza cu sectiunea, dar promit ca o sa mai fac si atunci am sa revin cu poze. A...
Tort cu ciocolata, banane si capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii