Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum s
Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum si coaja de lamaie. Se amesteca usor. Pe o hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi, se pun, cu un cornet, gramajoare din compozitie, care se coc in cuptorul cald, la foc mic, timp de 1 ora. Bezelele se lasa sa se raceasca 10 minute. Inainte de a le desprinde, se umezeste putin hartia.
Se servesc reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere si nuci
Prajitura cu nuca
Tort tiramisu original
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii