Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum s
Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum si coaja de lamaie. Se amesteca usor. Pe o hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi, se pun, cu un cornet, gramajoare din compozitie, care se coc in cuptorul cald, la foc mic, timp de 1 ora. Bezelele se lasa sa se raceasca 10 minute. Inainte de a le desprinde, se umezeste putin hartia.
Se servesc reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere si nuci
Prajitura cu nuca
Tort tiramisu original
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii