Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum s
Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum si coaja de lamaie. Se amesteca usor. Pe o hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi, se pun, cu un cornet, gramajoare din compozitie, care se coc in cuptorul cald, la foc mic, timp de 1 ora. Bezelele se lasa sa se raceasca 10 minute. Inainte de a le desprinde, se umezeste putin hartia.
Se servesc reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere si nuci
Prajitura cu nuca
Tort tiramisu original

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii