Se bat albusurile spuma intr-un vas. Se adauga zaharul si romul. Se pun pe rand galbenusurile si untul topit, rece, se amesteca prin rasturnare cu te
Se bat albusurile spuma intr-un vas. Se adauga zaharul si romul. Se pun pe rand galbenusurile si untul topit, rece, se amesteca prin rasturnare cu telul si se inglobeaza faina amestecata cu cacao si bicarbonat. Se pune compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu unt si faina, se presara deasupra nucile taiate. Se baga tava in cuptorul cald si se coace la foc mediu 30 de minute. Prajitura se lasa la racit in tava.
Se taie cubulete si se poate presara cu nuca sau cocos. Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii