Bomboane raffaello

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra vanilat
  • 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie
  • 100 g nuca de cocos
  • 1-2 linguri de smantana
  • 200 g alune fara sare sau coji

Mod de preparare

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc