1. Brownies Untul si ciocolata se topesc la micro, apoi se pune ness-ul si brandy-ul (lapte in cazul meu). Ouale se bat spuma cu zaharul. Se amestec
1. Brownies
Untul si ciocolata se topesc la micro, apoi se pune ness-ul si brandy-ul (lapte in cazul meu).
Ouale se bat spuma cu zaharul.
Se amesteca cele doua compozitii,dupa care se pune faina si praful de copt.
Se pune intr-o tava mica de dimensiuni, ca sa iasa mai inalta
Se coace la 170 grade, timp de 30 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit).
Apoi se scoate si se lasa sa se racoreasca un pic, dupa care se pune crema de branza.
2. Crema de branza
Se amesteca toate ingredientele- praful de budinca se pune la final.
Se pune peste brownies si se coace la 160 de grade 30 minute.
Se scoate,se lasa sa se raceasca si apoi se pune la frigider.
Dupa cateva ore se pune glazura de ciocolata (se topeste la micro ciocolata impreuna cu smantana dulce) si migdalele prajite.
Pofta buna!
Reteta Brownies cu branza si glazura a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Alte retete de prajituri cu ciocolata: Negresa cu banane
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii