Cataiful este un desert oriental delicios care poate facut cu nuca, mere, fistic ... Este o prajitura ce poate fi facuta si de post.
Cataiful este un desert foarte aroma, insiropat si se prepara foarte usor.
Sfaramati taitetii de cataif intr-un bol. Adaugati margarina topita si amestecati bine.
Ungeti o tava pentru cuptor cu unt.
Asezati un strat de taitei, iar deasupra un strat de fistic maruntit foarte bine (nesarat).
Apoi mai asezati un strat de taitei.
Faceti siropul din apa, zahar si lamaie, dupa care turnati-l peste tot in tava.
Dati tava la cuptor pentru 15 minute la 175 de grade, pana se rumeneste putin deasupra.
Scos de la cuptor se mai presara deasupa un strat de fistic.
Cataiful cu fistic se lasa la racit dupa care poate fi servit.
Reteta propusa de Poca pe forum culinar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii