Clatitele cu branza de vaci sunt una dintre cele mai simple retete de desert. Daca vrei ca clatitele tale sa aiba ceva deosebit, adauga niste cacao in aluat. Trebuie sa ai doar faina, lapte, oua si ceva pentru umplutura.
Mixati laptele cu faina intr-un castron, adaugati ouale, esentele si optional indulcitor, daca nu doriti sa folositi zahar.
Se unge o tigaie cu putin ulei, si apoi luati cu un polonic compozitie de lapte cu faina si intindeti in tigaie pentru a face clatitele.
Dupa ce ati terminat de facut toate clatitele, va ocupati de crema. Dati branza prin robot, pana ce obtineti o crema fina. Adaugati un ou si esentele plus indulcitorul.
la sfarsit umpleti clatitele cu crema de branza si dati la cuptor la foc potrivit 20-25 de minute.
Clatitele cu branza de vaci se pot servi cu frisca turnata pe deasupra, cand sunt calde, scoase de la cuptor sau pudrate cu cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii