Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus pe care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat apoi se adauga putin c
Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus pe care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt. Se framanta usor, pana se incorporeaza bine faina.
Albusul se mixeaza, se adauga zaharul pudra, cocosul se amesteca bine cu lingura de lemn. Se imparte amestecul cu cacao in parti egale, cam cat o nuca.
La fiecare parte se pune in centru cate o biluta din umplutura cu cocos apoi se aduna marginile deasupra. Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt. Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 minute ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).
Pentru decorare se poate folosi ciocolata topita.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii