Intr-un castron foarte curat, se bat albusurile, se adauga zaharul si romul pina cind spuma se tine de tel. Se adauga galbenusurile, untul topit (rece
Intr-un castron foarte curat, se bat albusurile, se adauga zaharul si romul pina cind spuma se tine de tel. Se adauga galbenusurile, untul topit (rece), se pune faina impreuna cu nucile macinate, incorporind compozitiile prin rasturnare. Se tapeteaza o tava cu unt solid si faina, se iau jumatati de lingurita din amestec si se pun la copt 10 minute. Se intoarc rondelele si se ruleaza ca pe niste cornuri. Cind sint gata, se scot si se umplu cu gem, apoi se pudreaza cu zahar vanilat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii