Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam cat e calda la albusurile
Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam cat e calda la albusurile batute spuma si la zaharul pudra. O turnam pe aluatul fierbinte si o coacem 7-8 minute pana devine portocalie. Presaram decoratiuni de tort.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Capsuni cu frisca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii