Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam cat e calda la albusurile
Amestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam cat e calda la albusurile batute spuma si la zaharul pudra. O turnam pe aluatul fierbinte si o coacem 7-8 minute pana devine portocalie. Presaram decoratiuni de tort.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Capsuni cu frisca
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii